Informatiebulletin

In het informatiebulletin staan de wijzigingen voor het komende budgetjaar. Dit bulletin wordt opgesteld door het Zorginstituut Nederland (voorheen CVZ). Het zorgkantoor verstuurt het informatiebulletin periodiek aan haar budgethouders.

Informatiebulletin mei 2017

Onderwerpen in dit informatiebulletin: Schoonmaken van de woning’ wordt weer: ‘huishoudelijke hulp’ en Verplicht gebruik modelzorgovereenkomsten SVB.

Informatiebulletin december 2016

Onderwerpen in dit informatiebulletin: tarieven PGB-Wlz gaan omhoog, budgetgarantie, nieuwe naam: schoonmaken van de woning, PGB huishoudelijke hulp van de gemeente stopt, indicatie in functies en klassen en zorgprofiel, indicatie in functies en klassen met einddatum 30 juni 2017, indicaties in functies en klassen met einddatum 31 december 2019. 

Informatiebulletin oktober 2015

Onderwerpen in dit informatiebulletin: tarieven PGB-Wlz 2016, nieuwe zorgovereenkomsten, wijzigingen in bestaande zorgovereenkomsten, logeeropvang: uitbreiding naar 156 etmalen per jaar, extramuraal indicatiebesluit en huishoudelijke verzorging, vergoedingenlijst en budgetgarantie.

Om de website van Menzis zorgkantoor goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.