Zorgbeschrijvingen

Om het trekkingsrecht goed voor u te regelen, hebben wij een kopie van de zorgovereenkomsten met zorgbeschrijvingen van u nodig. U heeft als het goed is een zorgovereenkomst afgesloten met uw zorgverlener(s). Heeft de zorgovereenkomst een einddatum? En wilt u ook na de einddatum zorg inkopen bij deze zorgverlener? Stuurt u dan een nieuwe zorgovereenkomst aan de SVB en een kopie naar het zorgkantoor.

Zorgbeschrijvingen + toelichting

Aan de hand van de zorgbeschrijving kunnen wij beoordelen of de door u gecontracteerde zorg past binnen de Wlz en waaraan u uw PGB mag besteden. De zorgbeschrijving vult u met uw zorgverlener in. Per zorgverlener levert u een zorgbeschrijving aan. Op deze pagina vindt u een lege zorgbeschrijving met daarbij een toelichting hoe u deze invult.
  

Adres
Menzis Zorgkantoor
T.a.v. Afdeling PGB-Wlz
Postbus 477
7500 AL Enschede

Let op: Het is belangrijk dat u alle documenten tijdig naar ons stuurt. Zonder deze stukken, kunnen uw zorgverlener(s) niet door de SVB uitbetaald worden.

Om de website van Menzis zorgkantoor goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.