Zorgkantoor geeft ouderen een onvergetelijke dag

Het Zorgkantoor organiseert jaarlijks een bezoek aan Het Zondagochtendconcert voor bestuurders en andere genodigden van een aantal gecontracteerde instellingen. Dit jaar wilden we het anders doen. Niet de bestuurders, maar juist onze klanten uitnodigen en hen een mooie, onvergetelijke dag bezorgen.

24 januari 2017

Zondag 15 januari was het zover en hebben we 40 ouderen opgehaald vanuit verschillende locaties. Een van de huizen waar we ouderen hebben opgehaald is het Schild, centrum voor slechtzienden en blinden in Wolfheze. Voor sommigen was het een hele spannende dag omdat ze al lange tijd niet meer zo’n uitstapje hadden gemaakt.

Het was bij Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam een hele onderneming om onze genodigden vanuit de bus te begeleiden naar de gereserveerde stoelen met alle trappen en op- en afstapjes die het concertgebouw rijk is. Maar met veel hulp van ons is het goed gelukt iedereen op tijd naar de juiste zitplekken te begeleiden.

Wat hebben de ouderen genoten vanuit de mooiste plekken (front balkon) in Het Concertgebouw! Ze vonden het geweldig en waren erg onder de indruk. Sommigen waren zelfs zo ontroerd dat er af en toe een traantje weggepinkt moest worden.

Na het concert zijn we met de bus vertrokken naar onze lunchlocatie: Van der Valk Hotel, de Witte Bergen in Eemnes. Hier hebben we gezamenlijk genoten van een heerlijke lunch en kon er gezellig gekletst worden over alle indrukken. De ouderen waren allemaal blij en onder de indruk van deze bijzondere dag. Wat hebben we een lieve complimenten van onze gasten ontvangen. Ook nadien hebben we verschillende positieve berichten over de dag ontvangen. Wat we van plan waren is gelukt, het werd een onvergetelijke dag!


MUSIC KEEPS YOUR SPIRIT HIGH

Om de website van Menzis zorgkantoor goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.