Gewaarborgde hulp

Een gewaarborgde hulp regelt uw PGB en staat namens u in voor de verplichtingen van het PGB. Zonder deze gewaarborgde hulp mag er geen PGB worden toegekend. Uw gewaarborgde hulp zal door het zorgkantoor geregistreerd worden. Hiervoor zal de verklaring gewaarborgde hulp getekend moeten worden.

21 november 2017

Op de website van Menzis zorgkantoor worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies voor niet persoonsgerichte marketing doeleinden en voor social media toepassingen. Door op "ik ga akkoord" te klikken geeft u Menzis zorgkantoor toestemming voor het gebruik. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in  onze cookiepolicy.