Terugkoppeling bijeenkomsten cliëntenraden GZ/GGZ

Publicatiedatum: 14 mei 2018

Eind 2017 spraken we de cliëntenraden in Groningen; in april 2018 de cliëntenraden in de regio’s Arnhem en Twente. Deze bijeenkomsten gebruiken we om cliëntenraden te informeren over de rol van het zorgkantoor en onze afspraken met zorgaanbieders. En we verkennen welke rol de cliëntenraad daarin kan spelen. 

Hieronder kunt u de samenvatting, presentatie en twee kwaliteitsagenda's downloaden.

Op de website van Menzis zorgkantoor worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies voor niet persoonsgerichte marketing doeleinden en voor social media toepassingen. Door op "ik ga akkoord" te klikken geeft u Menzis zorgkantoor toestemming voor het gebruik. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in  onze cookiepolicy.