Klanttevredenheidsonderzoek

Sinds 1 januari jl. bellen de medewerkers van Menzis Zorgkantoor alle nieuwe klanten met een Wlz-indicatie. Wij informeren en adviseren hen en waar nodig bemiddelen we de klanten naar passende zorg

Menzis Zorgkantoor werkt voortdurend aan de verbetering van haar dienstverlening en daarom hebben we deze klanten graag gevraagd om via een vragenlijst zijn of haar ervaring met ons te delen. 

De vragenlijst is deze week naar al deze nieuwe klanten verstuurd. 

Op de website van Menzis zorgkantoor worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies voor niet persoonsgerichte marketing doeleinden en voor social media toepassingen. Door op "ik ga akkoord" te klikken geeft u Menzis zorgkantoor toestemming voor het gebruik. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in  onze cookiepolicy.