Klanttevredenheidsonderzoek nog een keer verstuurd

Op 18 oktober heeft het Menzis Zorgkantoor u een klanttevredenheidsonderzoek gestuurd. Hierbij is helaas iets misgegaan. Bij het versturen is namelijk alleen de brief verzonden, zonder de vragenlijst en de retourenvelop.

24 oktober 2018

Heeft u een brief ontvangen zonder bijlage? Dan krijgt u op korte termijn alsnog de vragenlijst en retourenvelop toegestuurd.

Onze excuses voor het ongemak! We hopen dat u alsnog de moeite wilt nemen om de vragenlijst in te vullen.

 

Op de website van Menzis zorgkantoor worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies voor niet persoonsgerichte marketing doeleinden en voor social media toepassingen. Door op "ik ga akkoord" te klikken geeft u Menzis zorgkantoor toestemming voor het gebruik. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in  onze cookiepolicy.