Kwaliteitsgaranties

Menzis zorgkantoor vertegenwoordigt uw belang. Zij kopen zorg in en maken afspraken met de zorgaanbieders over de kwaliteit van zorg. De zorgaanbieders moeten dus kwalitatief goede zorg aan u bieden. Zo stelt Menzis de eis aan zorgaanbieders dat medisch personeel en andere zorgverleners goed opgeleid en deskundig zijn.

Van de zorgaanbieders waarmee Menzis afspraken heeft gemaakt mag u verwachten dat men goed luistert naar uw persoonlijke wensen en hier uw zorg dan ook op afstemmen. Heeft u te maken met verschillende zorgverleners, zoals bij de combinatie van dagbesteding en verpleging en/of verzorging thuis? De zorgaanbieders waarmee we afspraken hebben gemaakt, zorgen dat u precies de zorg krijgt die u nodig heeft. En voorkomen dat u zorg dubbel krijgt, of juist helemaal niet. De zorgaanbieders met wie Menzis afspraken heeft gemaakt, kunt u vinden in de zorgatlas.

Om de website van Menzis zorgkantoor goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.