Stuur de zorg een kaartje

5 maart 2021

In de zorg is het afgelopen jaar harder gewerkt dan ooit. Wilt u uw zorgaanbieder een hart onder de riem steken? Stuur gratis een kaartje naar bijvoorbeeld uw verpleeghuis, arts of andere zorgverlener via ZorgkaartNederland.nl.

ZorgkaartNederland en Omapost slaan de handen ineen voor een positief gebaar naar de zorg. Vanaf 1 maart, Nationale Complimentendag, kunt u een gratis kaartje sturen naar uw arts, verpleeghuis of andere zorgverlener. Ook naar een willekeurige andere.

Over ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland biedt patiƫnten al jaren een online plek om hun ervaringen te delen over de zorg. Dankzij deze reviews kunnen andere mensen beter kiezen welke zorgverlener bij ze past. Voor de zorg is deze vorm van feedback zinvol, bijvoorbeeld omdat het inzicht geeft in wat er goed gaat en waar verbetering mogelijk is.

Met de zorgkaartjes-actie wil ZorgkaartNederland.nl een concrete, positieve verbinding leggen. Het draait erom tastbaar en voelbaar te maken hoeveel waardering er is voor de zorgverleners in ons land! Hoe meer kaartjes, hoe beter.

Stuur een kaartje via zorgkaartnederland.omapost.nl.