Hulp en contact

Heeft u hulp nodig om de zorg te krijgen, die bij u past? Wilt u meer weten over langdurige zorg en mogelijke zorgvormen? Of bent u ontevreden over uw zorgaanbieder en heeft u bemiddeling nodig? We helpen u graag. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Onze zorgadviseurs zoeken uw zorgvragen uit en geven u duidelijke informatie. Als het nodig is, regelen ze een afspraak voor u met een zorgverlener. Die kunt u zelf uitkiezen. Ons zorgadvies is gratis en u krijgt een vaste contactpersoon die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Deze service is voor iedereen, ook als u niet bij Menzis verzekerd bent.

Wat kan beter?

We proberen u zo goed mogelijk te helpen. Kunnen we iets beter doen? Laat het ons weten!

Stel uw vraag

Heeft u een zorgvraag? Vul dan het contactformulier in. U krijgt zo snel mogelijk reactie op uw vraag.

Contactformulier

Hulp bij zorg aanvragen

Als u langdurige zorg nodig heeft, kunt u hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. De cliëntondersteuner geeft u informatie en advies, bijvoorbeeld over het zorgaanbod in uw regio.

Hulp bij mantelzorg

Zorgt u langdurig voor iemand in uw omgeving? Dan bent u mantelzorger. Die rol kan heel intensief zijn. En er zijn veel dingen waaraan u moet denken. Onze zorgadviseurs helpen u met informatie en advies.

U heeft een klacht

Bent u ontevreden over het zorgkantoor? Dan kunt u een klacht indienen. Laat ons weten wat uw klacht is.

U wilt bezwaar maken

Bent u het niet eens met een besluit van het zorgkantoor? Dan kunt u bezwaar maken.

Wilt u contact met ons?

  • Stuur uw post naar: