PGB Portaal

Regel uw zorg makkelijk in het PGB Portaal

Wat regelt u in het PGB Portaal?

In het PGB Portaal regelt u alles rondom het pgb zelf. Van het opstellen van een zorgovereenkomst samen met uw zorgverlener tot het declareren van de zorg. Via het portaal gaat dit eenvoudig, snel, overzichtelijk en het voorkomt fouten.

Vanaf nu kunt u inloggen in het PGB Portaal.

Naar PGB Portaal

Uitleg en documentatie PGB Portaal

We kunnen ons voorstellen dat het allemaal even wennen is. Een heel nieuw portaal om wegwijs in te worden. Daarom hebben we diverse documentatie voor u beschikbaar. Van uitlegvideo’s, een uitgebreide handleiding tot veelgestelde vragen.

Benieuwd naar ervaringen van budgethouders die het PGB Portaal al gebruiken? Lees hierover op de website van mijnpgb.nl.

Meestgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Bekijk alle veelgestelde vragen op mijnpgb.nl of neem contact met ons op.

Vraag en antwoord video’s met Per Saldo

Samen met Per Saldo bespreken we de belangrijkste onderwerpen over het PGB Portaal. We beantwoorden de meest gestelde vragen van budgethouders en geven uitgebreid uitleg.

Bekijk de vier video’s hieronder:
1. Introductie en inloggen
2. Opstellen en wijzigen zorgovereenkomst
3. Declareren
4. Vragen bij eerste gebruik portaal

Nog geen toegang tot het PGB Portaal?

U kunt pas werken met het PGB Portaal nadat u van ons hierover een brief heeft ontvangen. Deze brieven verzenden wij in de eerste week van september dit jaar. Heeft u geen brief ontvangen? Dan is het nog niet mogelijk om met het portaal te werken. In dit geval blijft u (voorlopig) op papier werken.

Op de website van mijnpgb.nl vindt u de juiste formulieren. Deze formulieren sluiten beter aan op het portaal.

Vragen over het PGB Portaal?

Neem gerust contact met ons op. Bel: 088 222 49 49 (ma t/m vrij 8.30 -12.30 uur) of mail naar pgbwlz@menzis.nl Of stel uw vraag via ons contactformulier.

Meer over pgb

Wilt u andere zaken voor uw pgb regelen? Ga dan naar de pgb-pagina van Menzis Zorgkantoor.

Meer over pgb