Eindejaarsbijeenkomst zorgaanbieders 2023

Het einde van het jaar is in zicht en 2023 staat voor de deur. Net als vorig jaar organiseert Menzis Zorgkantoor weer een informatiebijeenkomst voor zorgaanbieders. De bijeenkomst is digitaal en interessant voor medewerkers die zich bezig houden met de cliëntadministratie en/of met de bemiddeling van cliënten. 

Samen naar 2023

In een programma van 1,5 uur vertellen we u graag meer over de aankomende wijzigingen en de ontwikkelingen in de Wlz, het wachtlijstbeheer en het Voorschrift Zorgtoewijzing. We kijken met u terug én vooruit en zijn benieuwd naar uw ervaringen en uw vragen.

Het programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Ontwikkelingen en wijzigingen in Voorschrift Zorgtoewijzing 2023
U hoort meer over de ontwikkelingen die we in 2023 verwachten en we nemen u mee in de wijzigingen in het Voorschrift Zorgtoewijzing.

Werkwijze en veranderingen Menzis Zorgkantoor
De afdeling Registratie en Uitvoering Wlz wil u attenderen op de werkwijze van bepaalde situaties en onze vragenuurtjes.

Wachtlijstbeheer
Ook kijken we terug op het wachtlijstbeheer en we horen graag uw ervaring van het afgelopen jaar. Samen kijken we wat er in 2023 nog beter kan.

U bent van harte welkom

Werkt u op de cliëntenadministratie of houdt u zich bezig met de bemiddeling van cliënten? Dan is de bijeenkomst interessant voor u. Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen voor 2023 en onze werkwijze? Ook dan bent u van harte welkom.

-> SAVE THE DATE: dinsdag 13 december van 10.00 tot 11.30 uur
De bijeenkomst is digitaal en vindt plaats via Teams. Uiterlijk een week voor de bijeenkomst ontvangt u de deelnamelink.

Schrijf u hier in.